iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Over iQ Makelaars Zwolle

Jouw huis verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden; daar gaat het om bij iQ Makelaars Zwolle. Makelaars Daan Aarnink en Anne-Mary de Groot zijn enthousiast en gedreven en doen er alles aan om jouw woning tegen de beste prijs te verkopen. In de huidige markt lijkt het soms makkelijk om een woning te verkopen, maar de kunst is tegenwoordig om zoveel mogelijk gegadigden tegelijkertijd te krijgen zodat jij op een hogere opbrengst uitkomt dan je eigenlijk kon verwachten. 

 Neem gerust contact met ons op

Makelaar Zwolle

iQ Makelaar Zwolle staat voor:

  • Specialistische aan- en verkoopmakelaar
  • De No Cure No Pay makelaar van Zwolle
  • Beschikbaar op zaterdagen en in de avonduren
  • Vrijblijvende waarde indicatie huis
  • Brede scala aan marketingtechnieken

Gratis waarde indicatie van jouw huis

Overweeg je jouw woning te verkopen? Wij geven je een gratis waarde indicatie van jouw huis. Wij werken op basis van No Cure No Pay: je betaalt dus geen intrekkingskosten. iQ Makelaars werkt met professionele fotografen, die zorgen dat jouw woning op de best mogelijke manier getoond wordt. Op voorhand ontvang je van ons stylingadvies en wanneer een dronevideo toegevoegde waarde heeft, zorgt iQ Makelaars Zwolle hier ook voor. 

Afhankelijk van de waardebepaling bepaalt iQ Makelaars Zwolle samen met je voor welke prijs wij jouw huis in de markt gaan presenteren. De reguliere `vraagprijs` wordt het meest gehanteerd en soms kan het raadzaam zijn om een `bieden- vanaf prijs` te hanteren. Wij bekijken samen met jou welke prijsstelling het meest geschikt is. Uiteraard beslis je zelf welke prijsstrategie je uiteindelijk wilt hanteren.

Vraag een gratis waardebepaling aan

Wat is jouw huis waard?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Een uitgebreid marketingpakket voor jouw huis

iQ Makelaars Zwolle doet er alles aan om het maximaal aantal kijkers te krijgen en dus kansen op de verkoop van jouw woning te scheppen. Dit vind je onder andere terug in het brede marketingpakket. Wij plaatsen niet alleen jouw huis op Funda en alle andere grote woningwebsites zoals Jaap, Huislijn etc, maar naast deze topposities richten wij speciaal voor jouw woning een Google campagne een Facebook campagne in waarin wij concentreren op de sterke punten van jouw huis. Kortom uitgebreide marketing voor jou.

Wij zijn beschikbaar op momenten dat het jou uitkomt. Wij kunnen dan bezichtigingen plannen. Omdat tweeverdieners vaak alleen na werktijd kunnen zijn wij vanzelfsprekend ook werkzaam op zaterdagen of in de avonduren.  

We maken voor elke woning een verkoopplanning en naast onbeperkte individuele bezichtigingen organiseren wij open huizen voor jouw huis, zonder extra kosten voor jou! Kijkers moeten nou eenmaal jouw woning ervaren om het op waarde te schatten. Ervaring leert ons dat een laagdrempelig open huis zorgt voor kijkers die anders NIET geweest waren. Ook doen wij uiteraard aan offline marketing. 

Neem gerust contact op 

Wij bieden je alle nazorg die nodig is

Ondanks dat wij altijd proberen alle zaken goed te regelen, kan het soms zijn dat er achteraf discussie ontstaat. Mocht dit laatste toch het geval zijn dan staat de juridische afdeling van iQ Makelaars Zwolle je met raad en daad aan jouw zijde. Wij vinden het belangrijk dat zaken goed afgehandeld worden en dat jij een positieve ervaring hebt met iQ Makelaars Zwolle.

Wij gaan voor 100% tevreden klanten en daar hoort jij dus ook bij, wat er ook voor nodig is. Zonder extra kosten voor jou, dus 100% service!

Neem gerust contact op

Makelaar zwolle

Onze makelaarstarieven

Meer weten over onze makelaarstarieven en het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van uw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.  

Contact met onze makelaars Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Wat is jouw huis waard?

iQ Makelaars Leadtool