iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

De makelaar van Zwolle

Specialist in het kopen en verkopen van een huis

Wil je een huis kopen of verkopen in de omgeving van Zwolle? Het kopen of verkopen van een huis is een behoorlijke stap. Onze enthousiaste en ervaren makelaars staan graag voor je klaar. Wij begeleiden en ondersteunen je tijdens het gehele aankoop- en verkoopproces. Benieuwd hoe wij te werk gaan? Wij leggen het je graag uit. Bij onze werkwijze staan 5 zekerheden centraal.

Neem gerust contact op

Makelaar Zwolle

Zekerheid 1: De beste verkoopprijs voor jouw woning

Wij werken volgens het principe No Cure No Pay. Wij rekenen dus geen opstart- of intrekkingskosten. Sterker nog, je betaalt pas als jouw huis daadwerkelijk verkocht is. Daarom zijn wij ook gebaat bij het beste resultaat voor jouw woning. Dat betekent de beste verkoopprijs voor jouw huis! Mede door onze kennis van de lokale woningmarkt en onze jarenlange ervaring weten wij welke prijsstrategie wij moeten hanteren. Kortom iQ Makelaars Zwolle haalt alles voor je uit de kast! 

Makelaar Zwolle

iQ Makelaars: de makelaar verspreidt door heel Nederland

Wij zijn een onderdeel van de landelijke organisatie iQ Makelaars. Doordat wij onderdeel zijn van een landelijke makelaar hebben wij het voordeel dat wij de beschikking hebben over verschillende ondersteuning op juridisch-, financieel- en marketinggebied. Dit in combinatie met onze lokale makelaars zorgt voor een succesvolle formule. Landelijke ondersteuning in combinatie met kennis van de lokale huizenmarkt. Een goede en zeer sterke combinatie!

Neem vrijblijvend contact op 

Zekerheid 2: Beste aandacht voor je huis, online & offline

Bij iQ Makelaars Zwolle maken wij gebruik van moderne marketing voor jouw huis. Dit wil zeggen dat jouw huis van ons altijd de beste aandacht krijgt! Zo krijg je een prominente plaatsing op Funda, wordt je woning geplaatst op verschillende websites (Pararius, Funda, Jaap, Huislijn, LuxuryHomes etc.). Ook kunnen wij voor jouw woning verschillende campagnes draaien, denk bijvoorbeeld aan Google en Facebook. Naast online marketing, bieden we uiteraard ook offline marketing. Denk bijvoorbeeld aan een custom made brochure voor je huis. Maar ook goed opvallende fysieke te koop borden voor in je tuin en/of aan het raam.

Zekerheid 3: Meeste flexibiliteit, oa in bezichtigingen

Bij iQ Makelaars hebben wij flexibele werktijden: geen 9 tot 5 mentaliteit, maar juist ook bereikbaar en beschikbaar in de avonduren en op zaterdag. Wij pakken elk moment aan om jouw woning te kunnen verkopen. Is er interesse om jouw woning te bezichtigen? Dan proberen wij diezelfde dag of de dag erna nog tijd vrij te maken voor een bezichtiging.

Maak kennis met één van onze makelaars

Anne-Mary krijgt energie van hard werken en is pas tevreden met het hoogst haalbare resultaat.In de vastgoedmarkt van Zwolle is zij als een vis in het water; verkoop aan expats, appartementen voor starters of beleggers maar ook in het hogere segment.

Anne-Mary is dol op vernieuwing en zet dan ook altijd de nieuwste marketingtechnieken in zodat u het beste resultaat krijgt voor uw woning. Zij wordt omringd door een bruisend team aan het Grote Kerkplein in de binnenstad van Zwolle. Een betrokken makelaar die met liefde nét dat stukje extra service biedt: dat merk je als klant!

Anne-Mary de Groot

iQ Makelaar Zwolle

Verkoopmakelaar Zwolle

Zekerheid 4: Fanatiek en enthousiaste makelaarsteam

Bij iQ Makelaars Zwolle hebben wij een fanatiek en enthousiast team voor je klaar staan. Vakkundigheid en deskundigheid dat gebruikt wordt voor het beste resultaat voor jou. Jij staat namelijk centraal bij iQ Makelaars Zwolle. Je wordt begeleidt van begin tot eind, onze makelaars zorgen ervoor dat jij je thuis voelt bij iQ Makelaars. We halen voor jou alles uit de kast. Geen uitdaging te groot!

Zekerheid 5: 100% klanttevredenheid

Bij iQ Makelaars sta jij centraal. Wij willen daarom ook niks anders als dat jij een goede ervaring hebt met iQ Makelaars Zwolle. Door onze persoonlijke aanpak willen wij dat jij je thuis voelt. De persoonlijke aanpak in combinatie met het leveren van kwaliteit, zorgen voor een goed resultaat. Wij willen áltijd net een stapje extra voor je doen, onze 9+ mentaliteit. Dit is een absoluut verschil met klassieke makelaarskantoren. En dit merk jij!

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool