iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Makelaar worden?

iQ Makelaars Zwolle onderscheidt zichzelf door de servicegerichte manier waarop koper en verkoper in contact worden gebracht. Sluit je aan bij iQ Makelaars en wij zorgen samen voor een vliegende start in de makelaardij! 

Als iQ Makelaar deel je mee in het succes. We hebben landelijke slagkracht en genereren leads voor jouw lokale kantoor. Daarnaast ontvang je coaching en ondersteuning vanuit het hoofdkantoor. Zo werk je samen, maar kun je succesvol ondernemen op je eigen manier.

  • Landelijke slagkracht
  • Leadgeneratie
  • Direct starten tijdens opleiding door coaching

 Download hier meer informatie

Makelaar worden

De voordelen van iQ Makelaars

  • Starten tijdens jouw opleiding. Geen makelaarspapieren nodig.
  • Veel ervaring in de begeleiding, coaching, sales en de makelaardij
  • Leads worden genereert vanuit hoofdkantoor
  • Elke woning een tophuis door lokale websites
  • Landelijke slagkracht van het merk iQ Makelaars

Historie en kernwaarden iQ Makelaars 

iQ Makelaars is ontstaan vanuit de verhuurmakelaardij (123Wonen). Zaken die daar normaal zijn zoals snelheid in handelen, werken op zaterdag, extra marketing voor woningen en matchen van woningen aan zoekers worden nu door iQ Makelaars ingezet om woningen te verkopen.

Heb je nog geen makelaarspapieren, dan kun je bij ons starten als partner. Vanuit het hoofdkantoor krijg je dan coaching en begeleiding en verzorgen wij de plaatsing op diverse woningwebsites. iQ Makelaars vindt dat je als makelaar pas wat mag verdienen als je je werk goed gedaan hebt. Daarom werken wij op basis van No Cure No Pay. Opdrachtgevers betalen bij ons nooit intrekkingskosten.

Naast een prominente Funda plaatsing met alle foto’s zorgen wij voor extra marketing via Google. Als een kandidaat-koper op de sterke punten van de woning zoekt, zorgen wij dat de woning op het scherm komt.

Meer informatie over ons

Vastgoedpro óf VBO Makelaar, bewust géén NVM

De kantoren van iQ Makelaars zijn aangesloten bij beroepsorganisatie Vastgoedpro of brancheorganisatie VBO Makelaars. Zo hebben wij een directe koppeling met Funda en kunnen alle woningen prominent gepresenteerd worden!

Wil jij iQ Makelaar worden?

Stuur dan je motivatiebrief en CV naar info@iqmakelaars.nl

Kijk voor meer informatie op:

iqmakelaarworden.nl

Makelaar worden zonder diploma

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool