Snel je huis verkopen met behulp van marketing

iQ Makelaars heeft aansluitingen met alle grote woningwebsites zodat uw woning prominent getoond wordt aan potentiële kopers. Zo staat ons aanbod op Pararius, Funda, Jaap, Huislijn etc. Wij zorgen dat uw woning online zo veel mogelijke goede plekken heeft wat de verkoop van uw huis stimuleert. 

Neem gerust contact op

Huis verkopen Zwolle

Verder doen wij aan marketing via de volgende kanalen:

  • Google
  • Social Media
  • Brochures (hardcopy en digitaal)

Zelf een rol hebben bij een Facebookcampagne voor uw huis.

Voor Facebook hebben wij een stap-voor-stap handleiding waarin u zelf actief uw woning kunt promoten zodat deze gedeeld wordt in uw timeline. Daarnaast adverteren wij separaat op Facebook om uw woning onder de aandacht te brengen. Omdat uw woning hierdoor veel geliked wordt, krijgt deze meer aandacht online bij de juiste doelgroep. Dit stimuleert de verkoop van uw woning. 

Neem gerust contact op

Online marketing om uw huis te verkopen

Speciaal voor Engelse zoekers hebben wij een landelijk platform, Expat Homes Holland, waarop wij uw woning presenteren aan expats. Expats zijn een groeiende doelgroep van kapitaalkrachtige woningzoekers die vaak eerst een woning huren en als duidelijk is dat ze in Nederland blijven een woning kopen, uw woning mogelijk!

Start de verkoop van uw woning

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Zwolle

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Extra online marketing voor uw woning

Een huis verkopen bestaat uit het creëren van kansen. Funda zorgt voor ca. 70% van alle exposure van uw woning, hier kunnen we niet omheen. Maar bij iQ Makelaars wordt alles uit de kast gehaald om nog meer kijkers en kansen op verkoop te creëren. Speciaal voor uw woning wordt een Google campagne ingericht waarin wij ons richten op de sterke punten van uw woning. We merken dat juist de mensen die in eerste instantie niet naar een woning zoeken en deze toch eens gaan bezichtigen, een grotere kans bieden om vervolgens tot verkoop van over te gaan. En dan ook nog voor een hogere prijs dan men eigenlijk van plan was.

Start nu met het verkopen van uw huis

Marketing huis verkopen

Weten wat uw huis waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Contact

iQ Makelaars Zwolle
Grote Kerkplein 14
8011 PK Zwolle

E: zwolle@iqmakelaars.nl
T: 038 - 200 17 80

038 - 2001780

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.