iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Verkoop snel je woning met behulp van verschillende marketing

Wij zetten verschillende marketing in om alle aandacht voor jouw woning te krijgen. Zo tonen wij ons aanbod op meerdere woningwebsites, zoals Pararius, Funda, Jaap en Huislijn. Op deze kanalen wordt jouw huis prominent getoond. Daarnaast kunnen wij overige kanalen inzetten (denk aan social media of Google) om jouw woning onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. Kortom iQ Makelaars Zwolle zorgt ervoor dat jouw huis online zo veel mogelijke goede plekken staat, zodat het huis zoveel mogelijk aandacht krijgt van de juiste doelgroep. Dit stimuleert de verkoop van je huis! 

Neem gerust contact op

Huis verkopen Zwolle

Wij zetten onder andere de volgende marketingkanalen in:

  • Google campagnes
  • Facebook & Instagram campagnes
  • Verschillende woningwebsites
  • Social Media
  • Brochures (hardcopy en digitaal)

Facebookcampagne zelf opzetten voor je eigen woning

Je kunt om jouw huis sneller te verkopen zelf een Facebookcampagne opstarten. Op die manier creëer je veel meer aandacht bij de juiste doelgroep; potentiële kopers dus. Wij hebben een stap-voor-stap handleiding waarin uitgelegd staat hoe je zelf jouw woning kunt promoten met behulp van Facebook.  Daarnaast kunnen wij adverteren op Facebook om jouw woning constant onder de aandacht te houden van potentiële kopers. Als jouw woning op Facebook staat en dus meer geliked wordt, zorg je ervoor dat de woning zichtbaar is bij potentiële kopers. Dit stimuleert de verkoop van jouw huis en bovendien wordt je huis dan vaak sneller verkocht!

Neem gerust contact op

Online marketing ook voor verkopen aan expats

Om jouw woning bij iedereen onder de aandacht te brengen, zorgt iQ Makelaars Zwolle ervoor dat expats niet buitengesloten worden van de doelgroep: potentiële kopers. Speciaal voor Engelse zoekers hebben wij namelijk een landelijk platform, waarop wij jouw woning tonen aan expats. Dit platform is Expat Homes Holland. Expats zijn een groeiende doelgroep van kapitaalkrachtige woningzoekers die vaak eerst een woning huren en als duidelijk is dat ze in Nederland blijven een woning kopen, jouw woning mogelijk! Wil je jouw huis verkopen aan expats? Schakel dan iQ Makelaars Zwolle in!

Start de verkoop van uw woning

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Zwolle

  • Ook op zaterdagen en in de avonduren voor jou bereikbaar.
  • Gegarandeerd van scherp tarief.
  • Veel kennis van lokale woningmarkt
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Iedereen een eigen aanpak & begeleiding

Extra marketing voor de verkoop van jouw woning

Funda is een van de belangrijkste woningwebsites. Ongeveer 70% van alle aandacht komt via Funda. Daarom biedt iQ Makelaars Zwolle een dienst aan om jouw huis op een prominente plaats op Funda te plaatsen.  Door een toppositie op Funda zorg je ervoor dat er meer kansen ontstaan dat potentiële kopers jouw woning zullen vinden. Voor de verkoop van een woning is het belangrijk dat alle kansen op verkoop mee worden genomen. Daarnaast kunnen wij een Google campagne inrichten die zich focust op alle sterke punten van jouw huis. We merken namelijk dat juist de mensen die in eerste instantie niet naar een woning zoeken en deze toch eens gaan bezichtigen, een grotere kans bieden om vervolgens tot verkoop van over te gaan. En dan ook nog voor een hogere prijs dan men eigenlijk van plan was.

Start nu met het verkopen van uw huis

Marketing huis verkopen

Weten wat jouw huis waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool