iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Makelaar Wipstrik

iQ Makelaars Zwolle is zeer actief als makelaar in Wipstrik. De wijk Wipstrik is dicht bij de binnenstad gelegen. De wijk is daarom ook zeer goed bereikbaar en binnen enkele minuten lopen ben je in het centrum. Daarnaast zijn er in Wipstrik verschillende scholen en speeltuinen te vinden. Ideaal voor gezinnen dus! Wipstrik is een geliefde buurt waar voor iedereen wel iets te vinden is. De wijk staat overigens ook bekend om het oude openluchtbad van Zwolle. Wil je jouw woning verkopen in Wipstrik? Dan kunnen wij je hierbij zeker helpen. 

Neem gerust contact op

Makelaar Wipstrik

Wat is jouw huis waard?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Huis verkopen Wipstrik

Een huis verkopen in de wijk Wipstrik? Wij als makelaar willen dat jouw woning tegen de beste voorwaarden wordt verkocht. iQ Makelaars Zwolle is namelijk een No Cure No Pay makelaar. Je betaalt pas als jouw woning is verkocht. Daarnaast rekenen wij geen opstart- intrekkingskosten. Voordelig dus! Wil jij ook eerlijk en realistisch advies of wil je gewoon hulp bij de verkoop van jouw huis? Schakel iQ Makelaars Zwolle in als jouw makelaar in Wipstrik!

Start met de verkoop van uw huis

Gratis Waardebepaling Wipstrik

Wat is de marktwaarde van jouw woning? iQ Makelaars geeft je vrijblijvend advies over de waarde van jouw huis. Wij doorlopen jouw huis en nemen alle aspecten van het huis mee. Ook alle verbouwingen aan het huis die door jou zijn verricht worden meegenomen in de waardebepaling. De eerste stap bij het verkopen van een huis is de waardebepaling. iQ Makelaars Zwolle werkt op basis van No Cure No Pay: zo zijn wij net als jij gebaat bij een realistische vraagprijs. 

Vraag een gratis waardebepaling aan

Wij als makelaar Wipstrik staan voor:

  • De specialist in het verkopen en kopen van huizen
  • No Cure No Pay makelaar
  • Werken op zaterdag en na 5-en
  • Gratis waardebepaling
  • Extra online marketing voor jouw woning

Wil je meer weten over het kopen of verkopen van een huis in de Zwolse wijk Wipstrik? Vul onderstaand formulier in en onze enthousiaste makelaars helpen je graag verder!

Verstuur

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool