iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Makelaar Berkum

iQ Makelaars Zwolle is ook actief in de Zwolse wijk Berkum. Berkum was vanouds een buurtschap buiten Zwolle. Hier leefden voornamelijk ouderen. Momenteel is Berkum opgegroeid tot een moderne wijk. Er komen namelijk steeds meer jonge gezinnen bij. Daarnaast is de wijk mooi gelegen tussen de Overijsselse Vecht en de Nieuwe Vecht. Een mooie groene omgeving dus. Wil jij nu wonen in deze wijk of wil je hier je huis verkopen? iQ Makelaars Zwolle treedt graag op als jouw makelaar. 

Neem gerust contact op

Makelaar Berkum

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Huis verkopen Berkum

Wij als makelaar uit Zwolle helpen ook bij het verkopen van jouw woning in Berkum. Berkum wordt ook wel het groene tuindorp genoemd. Je bevindt jezelf dus tussen de mooie natuur, waar men lekker kan sporten of tot rust kan komen.  Daarnaast zijn er in de wijk verschillende scholen, sportverenigingen en winkels te vinden. iQ Makelaars Zwolle helpt je graag bij de verkoop van je woning in deze mooie wijk. Een huis verkopen doen wij volgens het No Cure No Pay principe.

Start met de verkoop van uw huis

Gratis Waardebepaling

Bij het verkopen van je huis is de eerste stap tot verkoop de waarde van jouw woning. Door achter de waarde van jouw huis te komen weten wij wat een goede en realistische verkoopprijs is. Je kunt de waarde van je huis achterhalen door een zogeheten waardebepaling. Wij als makelaar in Berkum geven je dan gratis advies over de waarde van je woning. iQ Makelaars Zwolle werkt op basis van No Cure No Pay: zo zijn wij net als jij gebaat bij een realistische vraagprijs. Daarom verkoop je jouw huis in Berkum samen met iQ Makelaars Zwolle

Vraag een gratis waardebepaling aan

iQ Makelaar Zwolle staat voor:

  • De specialist in het verkopen en kopen van huizen
  • No Cure No Pay makelaar
  • Werken op zaterdag en na 5-en
  • Gratis waardebepaling
  • Extra online marketing voor jou

Wil je graag meer weten? iQ Makelaars Zwolle staat je graag te woord. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Verstuur

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool