iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Gratis waardebepaling huis

Wat is jouw woning waard?

Je krijgt van ons een vrijblijvende waarde indicatie van jouw huis binnen 48 uur. Ben jij dus benieuwd wat jouw huis waard is of wil je weten hoelang het duurt voordat jouw woning wordt verkocht. Wij geven je gratis advies door middel van onze waardebepaling. Hierbij neemt iQ Makelaars Zwolle alle elementen van jouw woning door en maken een indicatie van de waarde van jouw woning.

Tijdens de gratis waardebepaling stellen wij vast wat de beste en realistische prijs is waarvoor jouw huis verkocht kan worden. Bij ons bezoek aan jouw huis wordt de complete woning gemeten en nemen wij alle bijzonderheden mee in onze waardebepaling.

Vraag een waardebepaling aan

Waardebepaling zwolle

De inhoud van onze gratis waardebepaling bestaat uit:

  • Overzicht van vergelijkebare huizen die te koop staan
  • Recent verkochte woningen en nog online waarneembaar
  • Het onderzoeken van Kadaster
  • Een rapportage van Calcasa

Woningwaarde Zwolle

Waardebepaling mede door Calcasa

Een waardebepaling komt tot stand met behulp van een technologiebedrijf dat gespecialiseerd is in de geautomatiseerde waardering en de statistische analyse van onroerend goed voor hypotheek- en vastgoedorganisaties. Dit bedrijf heet Calcasa. Het rapport van Calcasa staat centraal bij onze vrijblijvende waardebepaling. 

Het door Calcasa ontwikkelde Automated Valuation Model voor de waardebepaling van individuele woningen en portefeuilles wordt internationaal erkend voor zijn nauwkeurigheid en betrouwbaarheid door toezichthouders, ratingbureaus, accountants, de taxatiebranche en opdrachtgevers.

Let op: wij zijn een  No Cure No Pay makelaar. Je krijgt bij ons altijd een eerlijk en realistisch advies. Andere makelaars rekenen vaak opstart- of intrekkingskosten. iQ Makelaars rekent deze kosten niet. Wij zijn dus ook gebaat bij een reële vraagprijs.

gratis waardebepaling calcasaKadaster WaardebepalingVastgoedpro

Ik wil een waardebepaling

Vul onderstaand formulier in en ontvang jouw gratis waardebepaling!

Met onze marktkennis, de typerende kenmerken van jouw huis én op basis van de termijn waarbinnen je jouw woning wilt verkopen komen wij binnen 48 uur tot een uiteindelijke waardebepaling. 

 

Vraag een waardebepaling aan

Object gegevens

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool