Makelaar Stadshagen

Uw huis verkopen in Stadshagen? iQ Makelaars Zwolle is uw makelaar in de wijk Stadshagen: wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander! Deze prachtige moderne nieuwbouwwijk heeft een zeer divers woningaanbod: vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen, appartementen, in Stadshagen vindt u het allemaal. Dit diverse woningaanbod maakt Stadshagen geschikt voor iedereen. Kortom: een gewilde locatie voor huizenzoekers: uw huis verkopen in Stadshagen doet u dan ook snel samen met iQ Makelaars Zwolle!

Neem gerust contact met ons op

Huis verkopen Stadshagen

In Stadshagen woon je op een kwartiertje fietsen van het centrum van Zwolle. Je woont midden in de Mastenbroekerpolder en vlakbij het Zwarte Water, de mooie natuur is heel dicht bij. Een betrouwbare makelaar in Stadshagen heeft u gevonden in iQ Makelaars: wij werken op basis van No Cure No Pay! Daarom zijn wij altijd gebaat bij een realistische vraagprijs en doen we er alles aan om uw woning voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen. Een huis verkopen in Stadshagen is iets waarbij u hulp van een expert nodig heeft: onze makelaars hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt.

Diverse koopwoningen

In Stadshagen zijn diverse koopwoningen te vinden, zowel voor starters, gezinnen als eenpersoonshuishoudens. Een grote variëteit aan mensen woont hier door elkaar, dat maakt het zo leuk! De wijk Stadshagen biedt eigenlijk alles wat men nodig heeft: basisscholen, kinderdagverblijven, winkels, sportverenigingen, een jongerencentrum, een cultuurhuis en zelfs een wijkboerderij.  Uw makelaar Stadshagen helpt u ook met het vinden van een woning: aankoopmakelaar Zwolle. Wilt u wonen in de wijk Stadshagen en zoekt u daar hulp bij? Zoek dan niet verder naar uw makelaar Stadshagen. iQ Makelaars Zwolle werkt altijd op basis van No Cure No Pay: neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Waarom kiezen voor Makelaar Stadshagen

  • Ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren; wanneer het u uitkomt.  
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 

Wilt u contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

Verstuur

Contact

Grote Kerkplein 14
8011 PK Zwolle

038 - 2001900

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

zwolle@iqmakelaars.nl