iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Makelaar Stadshagen

iQ Makelaars Zwolle is een ervaren makelaar in Stadshagen. Wij weten wat er zich op de lokale markt afspeelt en houden hier rekening mee.  Deze prachtige moderne nieuwbouwwijk heeft een zeer divers woningaanbod: vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, rijwoningen, appartementen, in Stadshagen vind je het allemaal. Dit diverse woningaanbod maakt Stadshagen geschikt voor iedereen. Kortom: een gewilde locatie voor huizenzoekers: jouw woning verkopen in Stadshagen doe je dan ook snel samen met iQ Makelaars Zwolle!

Neem gerust contact met ons op

Makelaar Stadshagen

Waarom kiezen voor Makelaar Stadshagen

  • De beste verkoopprijs voor jouw¬†woning
  • De beste aandacht voor je huis, online en offline
  • Meeste flexibiliteit, o.a. in bezichtigingen
  • Fanatiek en enthousiaste makelaarsteam¬†
  • Zekerheid van 100% klanttevredenheid

Huis verkopen Stadshagen

In Stadshagen woon je op een kwartiertje fietsen van het centrum van Zwolle. Je woont midden in de Mastenbroekerpolder en vlak bij het Zwarte Water, de mooie natuur is heel dicht bij. Op zoek naar een betrouwbare en goede makelaar? Dan ben je bij iQ Makelaars op de juist plek; wij werken op basis van No Cure No Pay! Daarom zijn wij altijd gebaat bij een realistische vraagprijs en doen we er alles aan om jouw huis voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen. Een huis verkopen in Stadshagen is iets waarbij je hulp van een expert nodig hebt: onze makelaars hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt.

Huis verkopen Stadshagen

Diverse koopwoningen

In Stadshagen zijn diverse koopwoningen te vinden, zowel voor starters, gezinnen als eenpersoonshuishoudens. Een grote variëteit aan mensen woont hier door elkaar, dat maakt het zo leuk! De wijk Stadshagen biedt eigenlijk alles wat men nodig heeft: basisscholen, kinderdagverblijven, winkels, sportverenigingen, een jongerencentrum, een cultuurhuis en zelfs een wijkboerderij.  Jouw makelaar uit Stadshagen helpt je ook met het vinden van een woning: aankoopmakelaar Zwolle. Wil je wonen in de wijk Stadshagen en zoek je daar hulp bij? Zoek dan niet verder naar jouw makelaar Stadshagen. iQ Makelaars Zwolle werkt altijd op basis van No Cure No Pay: 

Meer over de lokale woningmarkt

Onze makelaarstarieven

Benieuwd naar onze tarieven of courtage bij het kopen of verkopen van jouw huis? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.  

Contact met onze makelaars Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Wil je contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Verstuur

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool