iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Verkopen aan Expats Zwolle

Wij als makelaar zijn ook gespecialiseerd in het verkopen aan expats. Wil jij ook jouw woning verkopen aan expats? iQ Makelaars Zwolle kent de expatsmarkt goed en weten wat jouw huis nodig heeft om verkocht te worden. Deze mooie Hanzestad heeft namelijk voor iedereen wat te bieden. Ook voor expats dus. Een doelgroep die snel stijgt. Jouw woning verkopen aan deze stijgende doelgroep bestaande uit expats doe je samen met iQ Makelaars Zwolle!

Neem gerust contact op

Verkopen aan expats zwolle

Wij als makelaar Zwolle staan voor:

  • Specialistische aan- en verkoopmakelaar
  • Geen opstart- en intrekkingskosten
  • Beschikbaar op zaterdag en in de avond
  • Vrijblijvend de waarde van jouw huis
  • Uitgebreid marketingpakket voor jou

Huis verkopen aan expats in Zwolle

iQ Makelaars Zwolle is een eerlijke en transparante makelaar in Zwolle. Wij werken volgens het principe No Cure No Pay. Dat betekent dat jij geen opstart- en intrekkingskosten hoeft te betalen. Sterker nog, je betaalt pas als wij jouw woning daadwerkelijk verkocht hebben. Mede doordat wij volgens dit principe werken zijn wij ook gebaat bij een realistische verkoopprijs. Onze makelaars doen er daarom alles aan om samen met jou het beste resultaat te behalen. Wij zijn hierbij gespecialiseerd in de verkoop aan expats. Een doelgroep die steeds verder stijgt. Een huis verkopen aan expats doe je daarom samen met iQ Makelaars Zwolle! 

Neem gerust contact op

Gratis waardebepaling

Wat is jouw huis waard? Hoelang duurt het voordat ik mijn huis verkocht heb? Dit zijn vragen waar iQ Makelaars Zwolle antwoord op kan geven. Door middel van onze gratis waardebepaling stellen wij de waarde van jouw huis vast. Alle elementen van jouw woning worden tijdens deze waardebepaling meegewogen. Je ontvangt een waardebepaling al binnen 48 uur! Wij werken op basis van No Cure No Pay dus wij zijn ook gebaat bij eerlijk advies over de waarde van je huis!

Vraag een gratis waardebepaling aan

Wil je contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Verstuur

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool