iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Huis verkopen in de stad Zwolle?

Bij iQ Makelaars verkoop je jouw huis tegen de beste prijs en voorwaarden!

Gevestigd aan het Grote Kerkplein in het oude VVV-kantoor vind je het kantoor van iQ Makelaars Zwolle. Een hardwerkend makelaarskantoor dat met de nieuwste marketingtechnieken, een flexibele werkwijze en persoonlijke aandacht écht het verschil maakt! Ben jij van plan jouw huis te verkopen in Zwolle? De enthousiaste medewerkers van iQ Makelaars Zwolle helpen je graag. Vraag vandaag nog jouw gratis waardebepaling aan en krijg professioneel verkoopadvies op maat!

Gratis waardebepaling

Huis verkopen Zwolle

De No Cure No Pay verkoopmakelaar Zwolle

iQ Makelaars Zwolle werkt op basis van No Cure No Pay. Dat wilt zeggen dat je pas betaalt als de woning daadwerkelijk is verkocht. Hierdoor doen wij er ook alles aan om jouw huis te verkopen tegen de beste prijs en voorwaarden. Onze courtage is vanaf 1% inclusief BTW.

Een betrouwbare verkoopmakelaar stelt alles in staat om de wensen en behoeften van de klant te vervullen. Ook bij iQ Makelaars sta jij op nummer één. Zo werken wij in de avonduren en zaterdags om je van dienst te zijn. 

Bij het verkopen van een huis in Zwolle komt veel kijken. Wij helpen je daarom met het gehele verkoopproces. Wij zorgen dat jouw huis voor de beste prijs en onder de beste voorwaarden wordt verkocht. Start met het verkopen van jouw huis door een gratis waardebepaling aan te vragen.

Gratis waardebepaling

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Zwolle

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Verkoopmakelaar Zwolle

Maak kennis met één van onze makelaars

Anne-Mary krijgt energie van hard werken en is pas tevreden met het hoogst haalbare resultaat.In de vastgoedmarkt van Zwolle is zij als een vis in het water; verkoop aan expats, appartementen voor starters of beleggers maar ook in het hogere segment.

Anne-Mary is dol op vernieuwing en zet dan ook altijd de nieuwste marketingtechnieken in zodat u het beste resultaat krijgt voor uw woning. Zij wordt omringd door een bruisend team aan het Grote Kerkplein in de binnenstad van Zwolle. Een betrokken makelaar die met liefde nét dat stukje extra service biedt: dat merk je als klant!

Anne-Mary de Groot

iQ Makelaar

Huis verkopen Zwolle: Marketing

Hoe meer gegadigden voor jouw woning, hoe groter de kans op de hoogste verkoopprijs. Bij iQ Makelaars Zwolle snappen we dit als geen ander, en daarom doen we er alles aan om jouw woning breed onder de aandacht te brengen. Wanneer we jouw huis verkopen in Zwolle plaatsen we deze niet alleen op allerlei woningplatforms zoals Funda en Pararius, maar doen we ook aan adverteren via sociale media en Google. Daarnaast ontwerpen we unieke verkoopbrochures en voorzien we de woning uiteraard van opvallende te koop-borden. Zo verkopen we jouw huis in Zwolle snel en voor de beste prijs!

Onze marketingstrategie

Brochure iQ Makelaars

Huis verkopen in Zwolle - iQ Makelaars Zwolle

Eigen buitenlands netwerk van zoekers

Bij het verkopen van jouw huis in Zwolle pakt iQ Makelaars Zwolle alle mogelijke kansen mee. We richten ons daarom niet alleen op Nederlandse woningzoekenden, maar focussen juist ook op expats en internationals. iQ Makelaars heeft bijvoorbeeld een eigen woningplatform dat zich speciaal richt op deze doelgroep, Expat Homes Holland. Jouw huis verkopen in Zwolle doe je ook daarom samen met iQ Makelaars Zwolle!

Expat Homes Holland

Benieuwd naar de waarde van jouw woning?

Vraag een gratis waardebepaling aan!

Huis verkopen Zwolle?

Vraag vandaag nog een gratis en volledig vrijblijvende waardebepaling aan voor jouw woning!

 

 

Verkoopmakelaar Zwolle

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool