iQ Makelaars Feedbackcompany 9,5 10
iQ Makelaars Funda
9,8 10

Jouw huis verkopen tegen de beste prijs?

Jouw huis verkopen in Zwolle? iQ Makelaars Zwolle is jouw actieve makelaar in Zwolle. Wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander!

Vraag vandaag nog jouw gratis waardebepaling aan en krijg professioneel verkoopadvies op maat!

Gratis waardebepaling

Huis verkopen Zwolle

De No Cure No Pay verkoopmakelaar Zwolle

iQ Makelaars Zwolle werkt op basis van No Cure No Pay. Dat wilt zeggen dat je pas betaalt als de woning daadwerkelijk is verkocht. Onze courtage is vanaf 1% inclusief BTW.

Een betrouwbare verkoopmakelaar stelt alles in staat om de wensen en behoeften van de klant te vervullen. Ook bij iQ Makelaars sta jij op nummer één. Zo werken wij in de avonduren en zaterdags om je van dienst te zijn.

Bij het verkopen van een huis in Zwolle komt veel kijken. Wij helpen je daarom met het gehele verkoopproces. Wij zorgen dat jouw huis voor de beste prijs en onder de beste voorwaarden wordt verkocht. Start met het verkopen van jouw huis door een gratis waardebepaling aan te vragen.

Gratis waardebepaling

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Zwolle

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Verkoopmakelaar Zwolle

Maak kennis met één van onze makelaars

Anne-Mary krijgt energie van hard werken en is pas tevreden met het hoogst haalbare resultaat.In de vastgoedmarkt van Zwolle is zij als een vis in het water; verkoop aan expats, appartementen voor starters of beleggers maar ook in het hogere segment.

Anne-Mary is dol op vernieuwing en zet dan ook altijd de nieuwste marketingtechnieken in zodat u het beste resultaat krijgt voor uw woning. Zij wordt omringd door een bruisend team aan het Grote Kerkplein in de binnenstad van Zwolle. Een betrokken makelaar die met liefde nét dat stukje extra service biedt: dat merk je als klant!

Anne-Mary de Groot

iQ Makelaar

Vraag vandaag nog een gratis en volledig vrijblijvende waardebepaling aan voor jouw woning!

 

 

Verkoopmakelaar Zwolle