Huis verkopen Zwolle

Wilt u uw huis verkopen in Zwolle? Kies dan voor iQ Makelaars Zwolle als uw makelaar: de specialist in Zwolle en omgeving. Wij werken altijd op basis van No Cure No Pay en bieden een gratis waardebepaling van uw woning aan.

Focus op online marketing

Uw huis verkopen in Zwolle begint met de juiste marketing voor uw woning. iQ Makelaars is een moderne makelaar die de focus legt op online marketing. Wij hebben aansluitingen met alle grote woningwebsites en tonen uw woning prominent aan potentiele kopers. We merken dat juist de mensen die in eerste instantie niet naar een woning zoeken en deze toch eens gaan bezichtigen, een grotere kans bieden om vervolgens tot verkoop over te gaan. Juist daarom zorgen wij voor een volledige aanwezigheid online, ook met een Facebook campagne. Uw huis verkopen in Zwolle begint met iQ Makelaars Zwolle!

Huis verkopen Zwolle: Hoe wij werken

iQ Makelaars Zwolle begint pas aan een verkoopopdracht wanneer wij er vertrouwen in hebben dat wij uw woning daadwerkelijk gaan verkopen. Daarom krijgt u altijd een eerlijk advies van ons; we zijn gebaat bij een realistische vraagprijs. De kantoren van iQ Makelaars zijn aangesloten bij bij brancheorganisatie VBO makelaars of beroepsorganisatie Vastgoedpro. We hebben een directe koppeling met Funda, waardoor we uw woning prominent kunnen presenteren. Uw huis verkopen Zwolle vraagt om snel handelen. Daarom bezichtigen wij ook op zaterdagen en in de avonduren. Elke kans op verkoop wordt meegepakt! 

Bekijk onze werkwijze

Bent u geïnteresseerd in uw huis verkopen in Zwolle? Wij kunnen u hierbij helpen. Vraag bij iQ Makelaars Zwolle een gratis waardebepaling aan, deze ontvangt u al binnen 48 uur! Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Contact

Grote Kerkplein 14
8011 PK Zwolle

038 - 2001900

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

zwolle@iqmakelaars.nl