iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Makelaar Holtenbroek

Jouw woning verkopen in Holtenbroek? iQ Makelaars Zwolle is jouw makelaar in de wijk Holtenbroek: wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander! De wijk Holtenbroek is een groene wijk met veel speelveldjes. Er wonen mensen van verschillende komaf, leeftijden en gezinssamenstellingen. Holtenbroek is de laatste jaren flink veranderd. Moderne gezinswoningen hebben de oude flats grotendeels vervangen en het Deltion College is een blikvanger van de wijk geworden. Het is een gewilde locatie voor huizenzoekers: jouw huis verkopen in Holtenbroek doe je dan ook snel samen met iQ Makelaars Zwolle!

Neem gerust contact op

Makelaar Holtenbroek

Waarom kiezen voor Makelaar Holtenbroek

  • Ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren; wanneer het jou uitkomt.  
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 

Huis verkopen Holtenbroek

Een huis verkopen in Holtenbroek vlot en tegen een scherpe courtage doe je samen met iQ Makelaars Zwolle. Wij bieden je een gehele persoonlijke begeleiding tijdens het huis verkopen proces aan. Als makelaar in Holtenbroek weten wij wat er speelt in de lokale woningmarkt. Daarnaast werken wij volgens het No Cure No Pay principe. Dat betekent dat wij net als jij gebaat zijn bij een eerlijke en realistische vraagprijs. Omdat wij geen opstart- en intrekkingskosten rekenen willen wij ook het beste resultaat voor jou behalen. Snel en tegen de beste prijs een huis verkopen doe je samen met iQ Makelaars Zwolle

Start met de verkoop van uw woning

Diverse koopwoningen

In Holtenbroek zijn diverse koopwoningen te vinden, zowel voor starters, gezinnen als eenpersoonshuishoudens. Holtenbroek is een wijk waar veel bewoners zich actief inzetten voor de wijk. Jouw makelaar in Holtenbroek helpt je ook met het vinden van een woning: een aankoopmakelaar uit Zwolle dus. Wil je wonen in de wijk Holtenbroek en zoek je daar hulp bij? Zoek dan niet verder naar jouw makelaar Holtenbroek. iQ Makelaars Zwolle werkt altijd op basis van No Cure No Pay: neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Neem gerust contact op

Weten wat voor je kunnen betekenen?

Neem gerust contact op

Wil je contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Verstuur

Wat is jouw huis waard?

iQ Makelaars Leadtool