Makelaar Holtenbroek

Uw huis verkopen in Holtenbroek? iQ Makelaars Zwolle is uw makelaar in de wijk Holtenbroek: wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander! De wijk Holtenbroek is een groene wijk met veel speelveldjes. Er wonen mensen van verschillende komaf, leeftijden en gezinssamenstellingen. Holtenbroek is de laatste jaren flink veranderd. Moderne gezinswoningen hebben de oude flats grotendeels vervangen en het Deltion College is een blikvanger van de wijk geworden. Het is een gewilde locatie voor huizenzoekers: uw huis verkopen in Holtenbroek doet u dan ook snel samen met iQ Makelaars Zwolle!

Neem gerust contact op

Makelaar Holtenbroek

Waarom kiezen voor Makelaar Holtenbroek

  • Ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren; wanneer het u uitkomt.  
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 

Huis verkopen Holtenbroek

Een betrouwbare makelaar in Holtenbroek heeft u gevonden in iQ Makelaars: wij werken op basis van No Cure No Pay! Daarom zijn wij altijd gebaat bij een realistische vraagprijs en doen we er alles aan om uw woning voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen. Een huis verkopen in Holtenbroek is iets waarbij u hulp van een expert nodig heeft: onze makelaars hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt.

Start met de verkoop van uw woning

Diverse koopwoningen

In Holtenbroek zijn diverse koopwoningen te vinden, zowel voor starters, gezinnen als eenpersoonshuishoudens. Holtenbroek is een wijk waar veel bewoners zich actief inzetten voor de wijk. Uw makelaar Holtenbroek helpt u ook met het vinden van een woning: aankoopmakelaar Zwolle. Wilt u wonen in de wijk Holtenbroek en zoekt u daar hulp bij? Zoek dan niet verder naar uw makelaar Holtenbroek. iQ Makelaars Zwolle werkt altijd op basis van No Cure No Pay: neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Neem gerust contact op

Weten wat voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact op

Wilt u contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Zwolle
Grote Kerkplein 14
8011 PK Zwolle

E: zwolle@iqmakelaars.nl
T: 038 - 200 17 80

038 - 2001780

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.