iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Hoe verkoop ik mijn huis sneller?

Welke prijsstrategie is het beste?

Door middel van een waardebepaling  stellen wij samen met jou vast voor welke prijs jouw woning op de markt wordt gepresenteerd. Meestal wordt de strategie van een reguliere "vraagprijs"  gehanteerd, maar er zijn ook makelaar die "bieden-vanaf" als prijsstrategie hanteren. In overleg met jou bepalen wij welke strategie de meest succesvolle strategie is om te gebruiken. Het kiezen van de juist strategie zorgt ervoor dat jouw huis sneller wordt verkocht.  

Wij zien dat vaak dat prijscategorieën per €25.000 euro gaan. Een goed voorbeeld hiervan is Funda. Dit kanaal zorgt namelijk voor de meeste online exposure die jouw huis krijgt. Door de goede prijsstrategie te hanteren wordt de kans op een uitschieter naar boven ook groter. Je benut de prijsstrategie dan namelijk optimaal. Met een waardebepaling kunnen wij een goede inschatting maken van de waarde van je woning, maar voor de kandidaat-koper zit hier vaak nog wat extra ruimte in. De reden hiervoor is simpel. Men is bereid meer te betalen voor hun droomhuis. Ben je nu meer benieuwd hoe wij te werk gaan? Bekijk dan onze werkwijze. 

Meer informatie over ons

Hierom kies je voor iQ Makelaars Zwolle 

  • Flexibel beschikbaar; in de avond en op zaterdag.
  • Gegarandeerd van een scherp tarief.
  • Lokale marktkennis
  • Een groot netwerk binnen jouw regio
  • Maatwerk; speciale aanpak en begeleiding voor jou

Stijlingadvies voor een snellere verkoop

Bij iQ Makelaars Zwolle ontavng je gratis stijlingadvies voor jouw huis. Het op de juiste manier inrichten van je huis kan ervoor zorgen dat je woning sneller verkocht wordt. Het stijlingadvies bestaat bijvoorbeeld uit het opbergen van bepaalde kleine en persoonlijke spullen, het schikken van meubels, maar kan ook bestaan uit advies over het verven van muren voor een betere eerste indruk. Bij het stijlingadvies is het belangrijk om te weten dat iQ Makelaars Zwolle  puur adviserend is. Je bepaalt dus zelf hoe ver je hierin wilt gaan. De styling kan namelijk net het verschil maken bij de verkoop van jouw huis. 

Dit interieuradvies voor de verkoop van jouw woning wordt voor de fotografie ingepland. Kleine aanpassingen in de stijling van jouw woning kunnen namelijk net het verschil maken waardoor de foto's er mooier uit komen te zien. Mooie foto's beïnvloeden de eerste indruk die beslissend kan zijn tijdens de verkoop van een woning. Wil je meer weten over ons?  

Meer informatie over ons

Open huis inplannen voor de verkoop van jouw huis

Op jouw woning nog beter onder de aandacht te brengen organiseert iQ Makelaars Zwolle een open huis op de tweede zaterdag nadat de woning online is gekomen. Op die manier krijgen alle geïnteresseerden de kans om jouw woning te kunnen bezichtigen. Het doel van een open huis is dat potentiële kopers waarnemen dat er ook andere mensen geïnteresseerd zijn. Potentiële kopers zijn dan eerder bereid meer te betalen aangezien een gewilde woning meer waard is. 

Door het kiezen van de juiste prijsstrategie bij de verkoop van je huis, kan het voorkomen dat het huis voor het open huis verkocht wordt. In de praktijk zien wij namelijk vaak dat tussen de eerste kijkers ook de koper zit. Het open huis wordt dan gebruikt als middel om het budget van de potentiele koper te rekken. Op die manier ontvang jij de best mogelijke prijs voor jouw woning!

Neem gerust contact met ons op

Professionele fotografie voor uw huis

Bij het fotograferen van jouw woning is het belangrijk dat het mooi weer is. Door tijdens een zonnige dag jouw huis voor de verkoop te fotograferen zorg je ervoor dat de foto's jouw huis mooier weergeven. iQ Makelaars Zwolle is erg flexibel zodat de fotografie op momenten dat het uikomt kan plaatsvinden. Bij fotografie maken wij ook gebruik van hoogtefoto's op jouw huis in de spotlights te zetten. Daarnaast kunnen wij een externe partij inschakelen als foto's met een drone net dat beetje extra kan bieden. Wij hebben afspraken met deze externe partij, waardoor wij dronefoto's kunnen laten maken tegen de laagst mogelijke prijs. Proffesionele fotografie zorgt ervoor dat jouw woning sneller wordt verkocht. 

Neem gerust contact met ons op

Hoe verkoop ik mijn huis

Wat is jouw woningwaarde?
Gratis waardebepaling aanvragen

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool