Makelaar Hattem

iQ Makelaars Zwolle is zeer actief als makelaar in Hattem. Vestingstadje Hattem wordt gekenmerkt door knusse straatjes en pittoreske gebouwen. In de oude binnenstad zie je de mooie koopmanshuizen, de stadsgracht en de delen van de oorspronkelijke stadsmuur uit de Middeleeuwen. Wilt u uw huis verkopen in Hattem? Dan kunnen wij u hierbij zeker helpen. 

Neem gerust contact op

Huis verkopen Hattem

Hattem ligt direct aan de kronkelende IJssel en Veluwe. In de omgeving kun je heerlijk wandelen in de uitgestrekte bossen, landgoederen, heide en grasIand. Naast de historische gebouwen vind je ook nieuwbouw in Hattem. Wilt u uw huis verkopen in Hattem? Of wilt u een woning aankopen? iQ makelaars Zwolle is uw makelaar Hattem: wij hebben vele jaren ervaring op de lokale woningmarkt en weten precies hoe uw woning het beste in de markt gezet kan worden.

Gratis Waardebepaling

Wat is uw huis of appartement waard en hoe lang gaat het duren voordat u hem echt verkoopt? Uw makelaar Hattem geeft u gratis advies; een vrijblijvende waardebepaling van uw woning. iQ Makelaars Zwolle werkt op basis van No Cure No Pay: zo zijn wij net als u gebaat bij een realistische vraagprijs. Daarom kiest u voor huis verkopen Hattem: iQ Makelaars Zwolle!

Wilt u graag meer weten? iQ Makelaars Zwolle staat u graag te woord. Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.

 

Verstuur

Contact

Grote Kerkplein 14
8011 PK Zwolle

038 - 2001900

Vaak zijn de makelaars buiten de deur en op zaterdag hebben wij open huizen. Wilt u zeker weten dat de juiste collega op kantoor is? Maak even een afspraak.

zwolle@iqmakelaars.nl