De kosten van een makelaar Zwolle

De kosten van een makelaar uit Zwolle zijn altijd afhankelijk van welke makelaar u kiest. Wilt u uw huis verkopen en bent u benieuwd naar wat voor kosten hier allemaal bij komen kijken? iQ Makelaars is een moderne makelaar die alle stappen van het verkoopproces begeleidt. Wij geven u graag een indicatie van de kosten voor een makelaar waarmee u te maken kan krijgen.

Neem gerust contact met ons op

Kosten makelaar zwolle

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Zwolle

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Courtage van een makelaar

De kosten makelaar Zwolle worden ook wel courtage genoemd. De gemiddelde courtage ligt meestal tussen de 1 en 2 procent van de verkoopprijs van de woning. Uw makelaar stelt de waarde van uw huis vast en ook een vraagprijsadvies. Hij zorgt voor de presentatie van uw woning en regelt bezichtigingen, onderhandelingen en juridische aspecten. De kosten van een makelaar zijn het zeker waard; u geniet de ervaring en kennis van een professional.

Neem contact op over de exacte kosten

Een goede makelaar verdient zichzelf terug

De tarieven van makelaars zijn vrij en er zijn grote verschillen. U kunt kiezen voor een traditionele of een internetmakelaar. De courtage van een makelaar uit Zwolle verdienen zich echter altijd terug. iQ Makelaars Zwolle is een traditionele makelaar, modern maar wel me ouderwetse kwaliteit. Wij regelen alles voor u. iQ Makelaars werkt altijd op basis van No Cure No Pay, zeer gunstig dus! Wanneer u een goede makelaar kiest verdienen de kosten zich terug door het krijgen van een zeer gunstige prijs voor de woning.

Neem gerust contact op

Weten wat uw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Wilt u weten welke kosten makelaar Zwolle u kwijt bent?

iQ Makelaars Zwolle werkt altijd op basis van No Cure No Pay en geeft u een gratis waardebepaling. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op!

Onze makelaarstarieven

Meer weten over onze makelaarstarieven en het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van uw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.  

Contact met onze makelaars Gratis waardebepaling binnen 48 uur
 

Contact

iQ Makelaars Zwolle
Grote Kerkplein 14
8011 PK Zwolle

E: zwolle@iqmakelaars.nl
T: 038 - 200 17 80

038 - 2001780

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.