iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

De kosten van een makelaar Zwolle

De kosten van een makelaar uit Zwolle zijn altijd afhankelijk van welke makelaar je kiest. Wil je jouw huis verkopen en ben je benieuwd naar wat voor kosten hier allemaal bij komen kijken? iQ Makelaars is een moderne makelaar die alle stappen van het verkoopproces begeleidt. Wij geven je graag een indicatie van de kosten voor een makelaar waarmee je te maken kan krijgen.

Neem gerust contact met ons op

Kosten makelaar zwolle

Waarom kiezen voor iQ Makelaars Zwolle

  • 24/7 beschikbaar, ook op zaterdag of in de avonduren.
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 
  • Persoonlijke aanpak en begeleiding

Courtage van een makelaar

Een ander woord voor de kosten van een makelaar is courtage. Gemiddeld ligt deze courtage van een makelaar uit Zwolle tussen de 1 en 2 procent. Door middel van een waardebepaling stellen wij de waarde van jouw woning vast. Hierna krijg je een advies over de eventuele verkoopprijs die jij voor jouw woning kunt hanteren. Daarnaast kan de makelaar van iQ Makelaars Zwolle jouw woning presenteren en regelt hij bijvoorbeeld de bezichtigingen, onderhandeling en eventuele juridische aspecten. Wij gaan voor het beste resultaat voor jou. De makelaar is daarom zeker zijn kosten waard. 

Neem contact op over de exacte kosten

Een goede makelaar verdient zichzelf terug

Er zitten geen vaste richtlijnen aan de tarieven van makelaars. De makelaars zijn vrij hun eigen kosten te bepalen. Er zitten dus soms grote verschillen in de kosten van verschillende makelaars. Bij iQ Makelaars Zwolle verdien je die kosten echter terug. Wij zijn namelijk een No Cure No Pay makelaar. Dat is dus gunstig voor jou. Bovendien nemen wij je alle zorgen uit handen bij de ver- of aankoop van een woning. Wij gaan daarnaast ook altijd voor de meest optimale prijs waardoor je automatisch de makelaarskosten terugverdient. Een moderne makelaar met een scherp tarief dus!

Neem gerust contact op

Weten wat uw woning waard is?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Wilt u weten welke kosten makelaar Zwolle u kwijt bent?

iQ Makelaars Zwolle werkt altijd op basis van No Cure No Pay en geeft u een gratis waardebepaling. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op!

Onze makelaarstarieven

Meer weten over onze makelaarstarieven en het kostenplaatje voor de verkoop of aankoop van uw woning? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op óf vraag direct een gratis waardebepaling aan.  

Contact met onze makelaars Gratis waardebepaling binnen 48 uur
 

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool