iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Makelaar Assendorp

Jouw huis verkopen in Assendorp? iQ Makelaars Zwolle is jouw makelaar in de wijk Assendorp: wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander! De wijk Assendorp kenmerkt zich door de knusse straatjes met de vooroorlogse woningen en markante gebouwen, zoals de Oude Ambachtsschool en het Dominicanenklooster. Maar in Assendorp is ook nieuwbouw te vinden, zoals op de plek van het voormalige ziekenhuis Weezenlanden. Het is een gewilde locatie voor huizenzoekers: jouw huis verkopen in Assendorp doe je dan ook snel samen met iQ Makelaars Zwolle!

Neem gerust contact op

Makelaar Assendorp

Huis verkopen Assendorp

Als je op zoek bent naar een goede betrouwbare makelaar in Assendorp, dan ben je bij iQ Makelaars Zwolle op de juiste plek! Je betaalt bij het verkopen van jouw huis geen opstart- of intrekkingskosten. Het zogeheten No Cure No Pay principe. Dit is ook de reden waarom wij jouw huis tegen de best mogelijke prijs willen verkopen en daarmee dus ook gebaat zijn bij een realistische vraagprijs. Een huis verkopen is niet zomaar iets. iQ Makelaars Zwolle helpt je daarom graag met het verkopen van je huis. Mede door onze jarenlange ervaring en kennis van de lokale woningmarkt zorgt ervoor dat wij weten wat jouw woning nodig heeft. 

Neem gerust contact op

Diverse koopwoningen

In de wijk Assendorp is voor iedereen wat wils. Er staan verschillende koopwoningen die geschikt zijn voor zowel starters, gezinnen en eenpersoonshuishoudens. Midden in deze wijk vind je het Assendorperplein; het bruisende hart van deze wijk.  Op het plein worden vaak activiteiten georganiseerd. Daarnaast zijn er in deze wijk verschillende winkels te vinden. Denk aan leuke buurtwinkels en heerlijke eettentjes. Ook zijn er in deze Zwolse wijk verschillende culturen waar te nemen. Kortom in deze wijk is het prachtig wonen. Wil jij hier ook wonen of in deze wijk jouw huis verkopen? Wij treden graag op als jouw makelaar. Hierbij zetten wij jouw wensen en behoeften op plek één.  

Meer informatie

Waarom kiezen voor Makelaar Assendorp

  • Ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren; wanneer het jou uitkomt.  
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 

Wil je contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Verstuur

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool