Makelaar Assendorp

Uw huis verkopen in Assendorp? iQ Makelaars Zwolle is uw makelaar in de wijk Assendorp: wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander! De wijk Assendorp kenmerkt zich door de knusse straatjes met de vooroorlogse woningen en markante gebouwen, zoals de Oude Ambachtsschool en het Dominicanenklooster. Maar in Assendorp is ook nieuwbouw te vinden, zoals op de plek van het voormalige ziekenhuis Weezenlanden. Het is een gewilde locatie voor huizenzoekers: uw huis verkopen in Assendorp doet u dan ook snel samen met iQ Makelaars Zwolle!

Neem gerust contact op

Makelaar Assendorp

Huis verkopen Assendorp

Een betrouwbare makelaar in Assendorp heeft u gevonden in iQ Makelaars: wij werken op basis van No Cure No Pay! Daarom zijn wij altijd gebaat bij een realistische vraagprijs en doen we er alles aan om uw woning voor een zo goed mogelijke prijs te verkopen. Een huis verkopen in Assendorp is iets waarbij u hulp van een expert nodig heeft: onze makelaars hebben jarenlange ervaring en veel kennis van de lokale woningmarkt.

Neem gerust contact op

Diverse koopwoningen

In Assendorp zijn diverse koopwoningen te vinden, zowel voor starters, gezinnen als eenpersoonshuishoudens. Assendorp is een wijk waar iedereen zich thuis kan voelen: studenten, ouderen, gezinnen, ondernemers en kunstenaars. Op het Assendorperplein, het bruisende hart van de wijk, worden vaak activiteiten georganiseerd. Midden in de wijk loopt de Assendorperstraat met een gevarieerd winkelaanbod, typische buurtwinkels en eettentjes uit verschillende culturen. 

Meer informatie

Waarom kiezen voor Makelaar Assendorp

  • Ook beschikbaar op zaterdag en in de avonduren; wanneer het u uitkomt.  
  • Altijd een scherp tarief.
  • Kennis van de lokale markt.
  • Groot netwerk in de regio. 

Wilt u contact met ons opnemen? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Verstuur

Contact

iQ Makelaars Zwolle
Grote Kerkplein 14
8011 PK Zwolle

E: zwolle@iqmakelaars.nl
T: 038 - 200 17 80

038 - 2001780

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.