iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Huis op Funda plaatsen

Jouw huis in de spotlights op Funda? iQ Makelaars Zwolle zorgt ervoor dat je woning een prominente plaats op Funda en andere websites zoals Jaap en Huislijn krijgt. Op de manier komt jouw woning op meer plekken voorbij, zodat geïnteresseerden vaker in aanraking komen met jouw huis. Doordat je goed zichtbaar bent op de belangrijkste woningwebsites is de potentiële koper vaak snel gevonden. Funda is een van de belangrijkste woningwebsite. Een huis op Funda plaatsen is daarom als dienst binnen het dienstenpakket van iQ Makelaars gekomen. Bekijk wat wij voor jouw woning kunnen betekenen. 

Neem gerust contact op

Huis op funda plaatsen

Wij kunnen je helpen met het volgende:

  • Teksten in zowel Nederlands als Engels voor verkoop woning.
  • Vakkundige fotografie en 2D/3D plattegrond
  • Prominente plaats op verschillende woningwebsites
  • Bovenaan in Funda
  • Digitale en fysieke verkoopbrochure
  • Open huis en bezichtigingen organiseren

Huis verkopen Funda

Onze werkwijze voor uw huis op Funda

Wij zijn een No Cure No Pay makelaar. Wij beginnen dus pas aan een opdracht als wij vertrouwen dat de woning ook daadwerkelijk wordt verkocht. Bij een No Cure No Pay makelaar is het namelijk zo dat jij als klant pas betaalt als de woning ook daadwerkelijk verkocht is. Bij iQ Makelaars Zwolle ben je gegarandeerd van onafhankelijk en eerlijk advies, waarbij wij geen intrekkings- of opstartkosten rekenen. Kortom wij zijn allemaal gebat bij een realistische verkoopprijs. Daarnaast is iQ Makelaars Zwolle aangelsoten bij VBO. Hierdoor hebben wij de beschikking over een directe koppeling met Funda zodat wij snel jouw woning op Funda kunnen zetten. Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen of wil je jouw huis op Funda? Neem dan contact met de makelaar van Zwolle: iQ Makelaars Zwolle.

Neem contact met ons op

Moderne marketing voor uw huis 

Bij het verkopen van jouw huis gaat het erom dat alle kansen op verkoop goed worden benut. Als je woning op Funda staat dan heb je een extra kans. Funda zorgt namelijk voor ca. 70% van alle exposure voor jouw woning. iQ Makelaars Zwolle zet overigens nog meer marketingtechnieken in om nog meer kijkers en daarmee kansen of verkoop binnen te halen. Zo kunnen wij een Google campagne starten speciaal voor jouw woning of kunnen wij jouw huis promoten via verschillende social media kanalen. Hiermee realiseert iQ Makelaars dat jouw huis onder de aandacht komt bij de juiste doelgroep. Daarnaast hebben wij voor buitenlandse huizenzoekers een landelijk platform waarop wij jouw huis tonen aan expats. Expat Homes Holland

Meer over onze marketing

Onze makelaarstarieven

Wil jij het kostenplaatje in zien of wil je inzicht in onze tarieven bij de aankoop of verkoop van jouw woning? Vraag dan direct een vrijblijvend waardebepaling aan of neem rechtstreeks contact op met een van onze makelaars!

Contact met onze makelaars Gratis waardebepaling binnen 48 uur

Wat is jouw huis waard?

iQ Makelaars Leadtool