iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Huis verkopen in Zwolle?

Jouw huis verkopen, snel, eenvoudig en voor de beste prijs

Je wilt jouw woning in Zwolle gaan verkopen en wilt graag de hulp van een lokale makelaar. Een verstandige keuze, want bij de verkoop van een woning komt veel kijken. iQ Makelaars Zwolle kan je adviseren en ondersteunen bij de verkoop van jouw appartement of huis. 

Neem gerust contact met ons op

Huis verkopen Zwolle

Verkoopmakelaar Zwolle

Huis verkopen Zwolle: Dit is onze werkwijze

Bij iQ Makelaars beginnen wij pas aan een opdracht als wij als makelaar er vertrouwen in hebben dat jouw huis ook daadwerkelijk wordt verkocht. Mede doordat wij een No Cure No Pay makelaar zijn, ontvang je altijd onafhankelijk en eerlijk advies. Wij zijn namelijk ook gebaat bij een eerlijke verkoopprijs. Je betaalt immers als jouw huis ook daadwerkelijk verkocht is. Bij de verkoop van jouw woning gaat het erom dat er snel gehandeld kan worden. Wij hebben door VBO een directe koppeling met Funda zodat jouw huis hier een toppositie op krijgt. Daarnaast werkt iQ Makelaars Zwolle ook in de avond en op zaterdag om snel te kunnen handelen met betrekking tot de verkoop van jouw woning. 

Bekijk onze werkwijze

Benieuwd naar de waarde van jouw huis?

Vraag een gratis waardebepaling aan

iQ Makelaars focust zich op online marketing

Jouw huis verkopen in Zwolle begint met het inzetten van de juiste marketing voor jouw woning. iQ Makelaars is een moderne makelaar die de focus legt op online marketing. Wij hebben aansluitingen met alle grote woningwebsites en tonen jouw woning prominent aan potentiële kopers. We merken dat juist de mensen die in eerste instantie niet naar een woning zoeken en deze toch eens gaan bezichtigen, een grotere kans bieden om vervolgens tot verkoop over te gaan. Juist daarom zorgen wij voor een volledige aanwezigheid online, ook met een Facebook campagne. Jouw huis verkopen in Zwolle begint met iQ Makelaars Zwolle!

Bekijk onze marketing

Huis verkopen Zwolle

Bent u geïnteresseerd in uw huis verkopen in Zwolle?

Wij kunnen u hierbij helpen. Vraag bij iQ Makelaars Zwolle een gratis waardebepaling aan, deze ontvangt u al binnen 48 uur! Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool