Huis verkopen in Zwolle?

Uw huis verkopen, snel, eenvoudig en voor de beste prijs

U wilt uw huis in Zwolle gaan verkopen en wilt graag de hulp van een lokale makelaar. Een verstandige keuze, want bij de verkoop van een woning komt veel kijken. iQ Makelaars Zwolle kan u adviseren en ondersteunen bij de verkoop van uw appartement of huis. 

Neem gerust contact met ons op

Huis verkopen Zwolle

Verkoopmakelaar Zwolle

Huis verkopen Zwolle: Hoe wij werken

iQ Makelaars Zwolle begint pas aan een verkoopopdracht wanneer wij er vertrouwen in hebben dat wij uw woning daadwerkelijk gaan verkopen. Daarom krijgt u altijd een eerlijk advies van ons; we zijn gebaat bij een realistische vraagprijs. De kantoren van iQ Makelaars zijn aangesloten bij bij brancheorganisatie VBO makelaars of beroepsorganisatie Vastgoedpro. We hebben een directe koppeling met Funda, waardoor we uw woning prominent kunnen presenteren. Uw huis verkopen Zwolle vraagt om snel handelen. Daarom bezichtigen wij ook op zaterdagen en in de avonduren. Elke kans op verkoop wordt meegepakt! 

Bekijk onze werkwijze

Weten wat uw woningwaarde is?

Vraag een gratis waardebepaling aan

Focus op online marketing

Uw huis verkopen in Zwolle begint met de juiste marketing voor uw woning. iQ Makelaars is een moderne makelaar die de focus legt op online marketing. Wij hebben aansluitingen met alle grote woningwebsites en tonen uw woning prominent aan potentiele kopers. We merken dat juist de mensen die in eerste instantie niet naar een woning zoeken en deze toch eens gaan bezichtigen, een grotere kans bieden om vervolgens tot verkoop over te gaan. Juist daarom zorgen wij voor een volledige aanwezigheid online, ook met een Facebook campagne. Uw huis verkopen in Zwolle begint met iQ Makelaars Zwolle!

Bekijk onze marketing

Huis verkopen Zwolle

Bent u geïnteresseerd in uw huis verkopen in Zwolle?

Wij kunnen u hierbij helpen. Vraag bij iQ Makelaars Zwolle een gratis waardebepaling aan, deze ontvangt u al binnen 48 uur! Neem snel contact met ons op voor meer informatie.

Contact

iQ Makelaars Zwolle
Grote Kerkplein 14
8011 PK Zwolle

E: zwolle@iqmakelaars.nl
T: 038 - 200 17 80

038 - 2001780

Volg ons

 

Onze beoordelingen

Onze klanten beoordelen ons met een 9,3 / 10. Elke klant met een unieke ervaring.