iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Werkwijze aankoop iQ Makelaars Zwolle

Wij helpen je met het kopen van jouw droomhuis!

iQ Makelaars Zwolle is er speciaal voor jou als aankoopmakelaar! Wij kunnen je ondersteunen tijdens het gehele aankoopproces van jouw woning. Op die manier ben je zeker van dat jouw nieuwe woning op het moment van aankoop de beste keuze tegen de beste prijs is! We spreken af voor een vrijblijvende intake en kijken samen naar objecten waar jouw voorkeur naar uitgaat. Daarnaast stellen we samen met jou een lijst op van minimaal 10 kenmerken op basis waarvan we een goede en realistische analyse kunnen maken van jouw wensen en behoeftes. Bekijk onze 5 stappen die wij doorlopen bij het aankopen van jouw droomhuis.

Neem gerust contact op

Werkwijze iQ Makelaars

Aankopen aan de hand van jouw wensen en behoeften

iQ Makelaars Zwolle stelt samen met jou een lijst op van minimaal 5 kenmerken ‘must- haves’ die de nieuwe woning zeker moet bevatten. Ook stellen we samen ook minimaal 5 kenmerken ‘nice-to haves’ vast waarvan de nieuwe woning er minimaal 3 moet hebben. Tijdens gesprekken over deze kenmerken en de haalbaarheid hiervan sturen we de gedachte van de aankoopklant effectief naar een realistische en passende aankoop.

Neem vrijblijvend contact op
 

Stap 1: Hypotheekadvies bij het aankopen van je woning

In de huidige markt is het erg belangrijk om snel te kunnen beslissen en doortastend te zijn. Hoe beter de voorbereiding, des te beter we samen met jou de ideale keuze kunnen maken.

Het is van belang om te weten wat je budget voor je nieuwe woning is. Vraag daarom een vrijblijvend hypotheekadviesgesprek aan. Zodat je erachter komt hoeveel je kunt lenen en verstandige keuzes gaat maken.

Hypotheekadvies aanvragen

Aankoopmakelaar Zwolle

De 5 zekerheden van iQ Makelaars Zwolle

 • De beste verkoopprijs voor jouw woning
 • De beste aandacht voor je huis, online en offline
 • Meeste flexibiliteit, oa in bezichtigingen
 • Fanatiek en enthousiaste makelaarsteam 
 • Zekerheid van 100% klanttevredenheid

Huis kopen zwolle

Stap 2: De zoektocht voor het kopen van je huis

Als we de mogelijkheden en wensen volledig in kaart hebben, kunnen we op zoek.

Je houdt zelf het nieuwe aanbod in de gaten en wij zetten jouw zoekopdracht uit bij lokale makelaars. Wij werken samen met alle makelaars in de regio, zodat je alle kans maakt en een mogelijkheid tot bezichtigen krijgt. Zo lukt het ons  regelmatig om een woning aan te kopen voordat deze op Funda komt.

Als we een interessante woning hebben gevonden, beslissen we samen of je je aankoopmakelaar al direct bij de eerste bezichtiging meegaat, of pas bij de tweede. De makelaars van iQ Makelaars Zwolle zijn altijd flexibel beschikbaar, wij zijn er wanneer jij ons nodig hebt. Een contactmoment buiten werktijden of in het weekend is voor ons altijd gepast.

Stap 3: Na de bezichtiging adviseren we je over de volgende zaken:

 • Is de vraagprijs realistisch?
 • Hoe zal de prijsontwikkeling van de woning en wijk op de lange termijn zijn?
 • Welke inversteringen zijn er nodig om de woning perfect te krijgen?
 • Is een bouwkundige keuring aan te raden?
 • Welke ontbindende voorwaarden zijn van toepassing?
 • Bij welke bieding maken we een kans op de woning?

Stap 4: Wil je voor de woning gaan?

Dan stellen we samen een biedingsstrategie vast en nemen wij contact op met de verkopend makelaar. Door ons lokale netwerk hebben wij vaak de directe contactgegevens van de verantwoordelijk makelaar, zodat we snel kunnen schakelen en tot een deal kunnen komen. Als er overeenstemming is, zorgen we dat de koopovereenkomst opgemaakt wordt, controleren wij deze grondig en coördineren we de ondertekening van de koopovereenkomst. Hierna zorgen we dat alle stukken bij de hypotheekadviseur komen en dat er een taxateur ingeschakeld wordt.

Is alles akkoord bevonden en heb je een bindend hypotheekvoorstel gekregen, dan plannen we de overdracht in bij de notaris en jouw makelaar is aanwezig bij de opleverinspectie van de woning. Hier controleren we of alles functioneert zoals het moet en of de woning in de juiste staat wordt opgeleverd. Ook tijdens de levering bij de notaris staat iQ Makelaars paraat voor vragen of eventuele aanpassingen in de akte van levering.

En mocht er onverhoopt een verborgen gebrek aan het licht komen na de verhuizing naar de nieuwe woning, dan staat onze landelijke juridische afdeling klaar met raad en daad om jouw belangen te behartigen.

Neem gerust contact op

Stap 5: Gefeliciteerd met je nieuwe woning!

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen?
Plan een gratis adviesgesprek

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool