iQ Makelaars Feedbackcompany
9.6 10
247 reviews
iQ Makelaars Funda
9.4 10

Een topprijs voor jouw huis, juist in de winter! 

2 minuten lezen

Terug

De lente wordt vaak gezien als hét seizoen waarin je het best jouw huis kunt verkopen, maar is dat tegenwoordig nog wel het geval? De herfst is nu nog in volle gang, maar voor je het weet maakt deze plaats voor de winter. 

Huis verkopen in de winter
Het juiste moment om je huis te verkopen is niet altijd te plannen. Maar is dat nodig? Anne-Mary van iQ Makelaars Zwolle vindt van niet. Mits je je maar bewust bent van de unieke uitdagingen van het winterseizoen. Dan is het juist een prachtige tijd om je huis te verkopen. 

Makelaar zwolleHet is alleen belangrijk om wat extra moeite te steken in het goed laten uitkomen van jouw woning. Als je daarin slaagt, zul je zien dat je alsnog een topprijs voor jouw woning kunt krijgen! Juist in een seizoen waarin het aanbod wat minder is -en daarmee dus ook jouw concurrentie- is de kans op een topprijs nóg groter!

Hét iQ Winterproof verkoopplan
Onze makelaars maken voor jouw woning een uniek winterproof verkoopplan! Om een tipje van de sluier op te lichten, geeft Anne-Mary je hierbij alvast twee algemene oplossingen.

Blauwe lucht garantie
Grijze luchten en kale bomen maken de winter misschien een deprimerende tijd om je huis te verkopen. Máár: jouw huis hoeft er op de foto zeker niet zo somber uit te zien als het weer. Onze fotografen geven namelijk een 'blauwe lucht garantie'. De buitenfoto's zullen zo worden bewerkt dat er altijd een blauwe, zonnige lucht op staat, ongeacht de weersomstandigheden.

Vraagprijs huis berekenen                                                      (Nu te koop bij iQ Makelaars Zwolle: Rutbeek 25, Zwolle) 


Zorg voor warmte

Licht en zon vinden mensen heel belangrijk in een woning, maar onderschat de waarde van gezelligheid niet! En laat je die nu perfect kunnen benadrukken in de winter. Besparen op verwarming is normaal gesproken goed voor de portemonnee en het milieu, maar niet voor het verkopen van jouw huis voor een topprijs. 

Als het buiten koud is, is het extra belangrijk om binnen letterlijk warmte toe te voegen wanneer potentiële kopers jouw woning komen bezichtigen. Zet daarom voor de bezichtiging de verwarming dus nog even wat hoger. 

Daarnaast creëer je een behaaglijk en warm gevoel door fijne sfeerlichten en eventueel zelfs (geur)kaarsen neer te zetten. Kleine investering, grote winst: vervang nog even die felle lampen voor een warme lichtbron. De open haard aansteken indien aanwezig, geeft natuurlijk het ultieme, gezellige wintergevoel :-)

En die verkooptruc van de vers gebakken appeltaart blijft natuurlijk van alle seizoenen. Al is het alleen al om de kijkers (en makelaar) te verwennen…  

Huis verkopen zwolle                                           (Nu te koop bij iQ Makelaars Zwolle: Erfgenamenweg 12A, Wijthmen) 
 

Overtuigd om jouw woning juist in de winter in de verkoop te zetten?
Neem dan contact op met iQ Makelaars Zwolle voor een gratis waardebepaling en uniek iQ Winterproof verkoopplan!

 

Publicatiedatum 17/12/2020

Wat is jouw huis waard?

Gratis rapport iQ Makelaars Leadtool